Skip to main content
Slide
"Als topsport­professionals vragen we iedere dag het uiterste van onszelf en de mensen om ons heen."

Wesley Koolhof, professioneel tennisspeler en zijn coach Marco Kroes

TennisProf en TennisVision
Wesley en Marco vormen al acht jaar een succesvol topsportduo. Deze intensieve samenwerking heeft november jongstleden geleid tot de winst in het dubbelspel van het officieuze wereldkampioenschap, de ATP Finals in Londen. Volgens Marco Kroes is dit huzarenstukje een combinatie van talent, discipline en focus. Marco: “De focus is voor een belangrijk deel te danken aan de samenwerking met een gedegen financiële partner. Baet begrijpt het complexe verdienmodel van de internationale topsport en zorgt voor rust en ruimte. Wesley: “Door mijn vertrouwen in de financiële topsport van Baet, kan ik me, waar ik ook ben, optimaal focussen op mijn sport.”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.