Skip to main content

Baet is breed en betrokken

Naast deskundigheid op het gebied van belastingen overzien de financieel planners van BAET alle gebieden die voor jouw financiën van belang zijn. En juist dit totaaloverzicht zorgt dat je BAET hebt bij de heldere visie van onze adviseurs.

BAET wordt geleid door Rob van den Bovenkamp, Jos Asbreuk en Bas Gaertner. Zij zijn al jarenlang gecertificeerd belastingadviseur en Rob van den Bovenkamp en Jos Asbreuk zijn tevens financieel planner. Een onmisbare combinatie, omdat in het financiële leven alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Wij houden het overzicht en zorgen zo voor een gedegen advies, zowel voor jouw privé-situatie als zakelijk.

Ontzorgen
BAET telt verder vier professionele medewerkers die garant staan voor de interne afwikkeling van zaken en een juiste uitwerking van voorstellen. Wanneer dat nodig is, kunnen wij ook andere specialisten – zoals een notaris of advocaat – inschakelen en aansturen. Waarbij wij altijd jouw belangen vertegenwoordigen.

Kortom, BAET is een compacte organisatie waar je direct contact heeft met de financieel specialisten. En waar je makkelijk met al jouw vragen terecht kunt.

BAET belastingadviseurs en planners heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid van de fiscale afdeling in handen is van een RB.  Zo weet je zeker dat jouw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

BAET is aangesloten bij zowel de Register Belastingadviseurs (RB) als bij de Federatie Financiële Planners (FFP).

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

BAET belastingadviseurs en financieel planners adviseert u over alle financiële en fiscale vraagstukken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor zelfstandig ondernemers, vrije beroeps- beoefenaren, directeur-groot- aandeelhouders en vermogende particulieren.