Skip to main content

“Adviezen die u geld opleveren.”

BAET ADVIES

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is er voldoende pensioen opgebouwd? Welk rendement moet ik behalen? En hoe moet ik dan mijn vermogen beleggen? BAET adviseert je in complexe zaken en zorgt voor een helder antwoord. Lees meer over financiële planning waar je baat bij hebt.

Beleggingen, testamenten, financieringen, verzekeringen en jouw oudedagsvoorziening, het zijn stuk voor stuk complexe onderwerpen. We zetten op basis van jouw vragen de verschillende mogelijkheden voor je op een rij. Ook als het om een second opinion gaat. En we leggen de voors en tegens uit in begrijpelijke taal. Op die basis kun je een goed doordachte keuze maken.

Beste voorwaarden
Maar we gaan ook samen met jou gesprekken aan met een bank of een verzekeraar om de beste voorwaarden uit te onderhandelen. Hierbij ben je altijd verzekerd van een objectief advies, want wij zijn aan geen enkele aanbieder gebonden. Bij ons is jouw belang steeds het uitgangspunt.

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting…. Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Maak kennis met ons

BAET belastingadviseurs en financieel planners adviseert u over alle financiële en fiscale vraagstukken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor zelfstandig ondernemers, vrije beroeps- beoefenaren, directeur-groot- aandeelhouders en vermogende particulieren.