Skip to main content

Partner worden van Baet!

Waarom partner worden?

BAET is een ondernemende organisatie voor belastingadvies, financiële planning en administratieve ondersteuning. Als je ervoor kiest om ‘partner’ bij BAET te worden, ben je 100% zelfstandig ondernemer, maar dan mét de voordelen van onze waardevolle samenwerkingsformule. Vanaf de start ben je volledig verantwoordelijk voor jouw eigen onderneming: van het acquireren van opdrachten en het behalen van omzet tot en met het regelen van allerlei praktische en financiële ondernemerszaken. We trekken samen met je op om nieuwe cliënten te werven. Tegelijkertijd heb je zelf de regie over je dagindeling, vrije tijd en welke werkzaamheden je wel en niet aanpakt. Naast de vrijheid van het zelfstandig ondernemen, biedt BAET jou nog het volgende:

  1. Een persoonlijke begeleiding bij het opstarten of verdere groei van jouw adviespraktijk.
  2. Vrijheid, maar niet het wiel opnieuw uitvinden: je gaat werken met in de praktijk bewezen producten en diensten (jaarrekening, financiële- en aangiften rapportages), up to date website, briefpapier, een werkomgeving in de cloud en je hebt de beschikking over alle noodzakelijke software en elektronische naslagwerken.
  3. Kennisdeling met de andere partners van BAET (o.a. via werkoverleg, vaktechnisch overleg en periodieke bijeenkomsten).
  4. Het profileren van je kantoor tot een advieskantoor met daarbij behorende cliënten.
  5. Ondersteuning en begeleiding van een organisatie met bestaansrecht: BAET groeit sinds de oprichting in 1998 en heeft een goede reputatie in de markt.

Je maakt deel uit van een groter geheel: dat betekent dat je collega’s hebt om mee te sparren, kennis te delen, in te schakelen of mee samen te werken.

Wat heb je nodig?

Je zoekt vrijheid in je werk. Jouw drijfveer is je cliënten optimaal te adviseren en te bedienen. Met jouw deskundigheid, enthousiasme voor je vak en oprechte betrokkenheid maak je van elke relatie een positieve referentie. Je ziet kansen en zoekt de ruimte om deze te verzilveren. Succes betekent voor jou plezier in het werk, maar ook een goed inkomen. Kortom: je wilt gaan ondernemen of je onderneming laten doorgroeien.

Om jouw onderneming en het partnerschap met BAET succesvol te maken, stellen wij vanzelfsprekend ook een aantal eisen aan jou:

  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau danwel een vergelijkbare praktijkopleiding (RB of FFP).
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van belastingadvies en/of financiële planning.
  • Een eenmalige investering van € 9.000 voor de opstartkosten en het gebruik van de naam BAET.

Naast deze ‘harde eisen’ toetsen wij onze potentiële partners vooral kritisch op de volgende eigenschappen: ondernemerschap, gevoel voor commercie, netwerk en relaties, denken in kansen en zoeken naar nieuwe mogelijkheden, energie en enthousiasme.

Is dit herkenbaar voor jou? Dan gaan we graag het gesprek aan met jou. Is er een wederzijdse klik dan kunnen wij jouw partnerschap bij BAET nader gaan uitwerken in een partnerovereenkomst. Gaat alles voorspoedig dan kan onze samenwerking binnen 4 tot 6 weken gerealiseerd worden.

Mocht je belangstelling hebben voor een partnerschap bij BAET dan kun je ons mailen (j.asbreuk@baetadvies.nl) of bellen 0314-363511 (vragen naar Jos Asbreuk).

Adres

Keppelseweg 19
7001 CE Doetinchem

Telefoon

T: 0314 – 36 35 11
F: 0314 – 39 57 47

Baet is breed en betrokken

Naast deskundigheid op het gebied van belastingen overzien de financieel planners
van Baet alle gebieden die voor uw financiën van belang zijn. En juist dit totaaloverzicht
zorgt dat u Baet heeft bij de heldere visie van onze adviseurs.