Skip to main content

“Optimaal benutten van de mogelijkheden.”

BAET ADVIES

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, successie- en schenkingsrechten…. Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen. Of het nu de start van jouw onderneming is, een bedrijfsoverdracht, financiering of estateplanning, BAET adviseert je over de fiscale mogelijkheden.

Ontzorgen
Onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat een breed scala aan werkzaamheden, waarbij wij jou zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

We adviseren je over het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden. Een goed advies kan je aanzienlijk voordeel opleveren. Bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer een bedrijfspand wilt aankopen of een samenwerkingsverband wilt aangaan.

Kansen
Belastingen behoeven niet altijd een bedreiging te zijn, maar kunnen ook een kans bieden. Dit geldt ook bij andere ondernemersvraagstukken als de keuze van de rechtsvorm, het opzetten van een holdingstructuur of het regelen van bedrijfsopvolging. BAET heeft de kennis in huis om je hierover helder en objectief te adviseren.

Wij verzorgen ook jouw aangiften op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Ook verzorgen wij eventuele beroep- & bezwaarschriften en we begeleiden je bij belastingcontroles.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

BAET belastingadviseurs en financieel planners adviseert u over alle financiële en fiscale vraagstukken. Wij zijn dan ook de ideale partner voor zelfstandig ondernemers, vrije beroeps- beoefenaren, directeur-groot- aandeelhouders en vermogende particulieren.