Skip to main content
Slide
"De mensen van BAET maken hun naam waar."

Jan en Marion Frazer

Taxibedrijf Jan Frazer
In 2003 begeleidde BAET Jan en Marion Frazer bij de verkoop van hun onderneming Taxibedrijf Jan Frazer. Het financiële plan dat BAET in de jaren daarvoor had gemaakt was bij de herstructurering en het verkooptraject van grote waarde. Een investering die ook nu nog steeds zijn vruchten afwerpt.

“BAET heeft ons niet alleen geweldig geholpen bij de onderhandelingen, maar met name dat financiële plan is van hele grote waarde geweest. En dat is nu nog steeds ons financiële kompas. De mensen van BAET hebben hun naam waar gemaakt!”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.