Skip to main content
Slide
"BAET weet de fiscale voordelen optimaal te benutten."

Jan Siebelink van NVM-Makelaar en eigenaar van Siebelink Makelaardij te Doetinchem

Siebelink Makelaardij OG
Jan Siebelink is NVM-Makelaar en eigenaar van Siebelink Makelaardij te Doetinchem. Het makelaarskantoor is de afgelopen jaren gegroeid naar 5 medewerkers en is daardoor één van de grote spelers in Doetinchem en omgeving geworden. Het kantoor is actief op de woningmarkt én de zakelijke MKB markt.

“In de Makelaardij verandert er veel in een hoog tempo. Voor mij is het dan belangrijk om een adviseur te hebben die je onderneming door en door kent en die de fiscale voordelen optimaal weet te benutten. Daar heb ik veel BAET bij.”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.