Skip to main content
Slide
"Mensen van BAET maken hun naam waar."

Hans Stegweg, voormalig directeur en mede-oprichter van de Nedcon Groep NV

NEDCON MAGAZIJNINRICHTING BV
Hans Stegweg is voormalig directeur en mede-oprichter van de Nedcon Groep NV. Mede onder zijn bezielende leiding groeide de onderneming dusdanig dat zelfs een notering op de Amsterdamse effectenbeurs volgde. Momenteel is hij nog betrokken bij Nedcon Silesia in Polen, Tsjechië en DLS in Doetinchem. Een ervaren ondernemer die weet wat er te koop is.

“Van mijn overstap naar BAET heb ik geen spijt gehad. Professionele mensen, een redelijke prijs, maar bovenal: ze leveren echt goed werk. Ik heb er al veel BAET bij gehad. Klasse!”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.