Skip to main content
Slide
"Verbonden zijn met de wereld om ons heen is voor mij en mijn klanten essentieel. Dit kan ik alleen waarmaken vanuit een solide financiële basis."

Valentijn Arends,
eigenaar van MTC Telecommunicatie

MTC Telecommunicatie
‘Doen waar je goed in bent’. Een simpel adagium, maar wel een belangrijke voor Valentijn Arends. Valentijn: “Telecom- en dataspecialist zijn in de huidige tijd vraagt om een goed zicht en een luisterend oor. De wereld verandert zo snel, dat ik me iedere dag optimaal moet kunnen focussen. Baet neemt me een belangrijk deel uit handen en geeft me het financiële vertrouwen om iedere dag weer het beste uit mezelf te halen.”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.