Skip to main content
Slide
"Specialistische kennis van BAET, op het gebied van belastingen"

Walter Liebregts is mede-eigenaar van Koole & Liebregts B.V.

Koole & Liebregts B.V.
Walter Liebregts is mede-eigenaar van Koole & Liebregts B.V. Dit bedrijf is internationaal actief in de rundveegenetica. Met 15 medewerkers is zij een grote speler in de markt. In 2005 maakte K&L de overstap van een groot landelijk accountantskantoor naar BAET Belastingadviseurs en Financieel Planners.

“Als bedrijf hebben wij met name baat bij de specialistische kennis van BAET op het gebied van belastingen. Belangrijk is dat zij mij ook adviseren over persoonlijke zaken als mijn oudedagsvoorziening en de financiering van de eigen woning. De tarieven van BAET liggen bovendien beduidend lager dan bij de grote kantoren.”

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, schenk- en erfbelasting… Als ondernemer en directeur-aandeelhouder heb je vaak met complexe zaken van doen waarin belastingen een bepalende rol spelen.

Financiële planning

Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien er als ik mijn bedrijf verkoop? Waar moet ik op letten bij de financiering van mijn bedrijf? Welke hypotheek is voor mij het aantrekkelijkst? Is het verstandig om mijn pensioen in mijn eigen B.V. onder te brengen?

Maak kennis met ons

We werken altijd vanuit uw belang: deskundig, integer en betrokken bij wat u bezighoudt.